Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Winter mini Seminar @NishiMachi Dojo - Peristeri

To NishiMachi Dojo - Peristeri σας καλεί στο winter mini seminar που θα γίνει στο dojo, από τον Sensei George Koliopoulos 6th DAN AIKIKAI.

Μετά το σεμινάριο θα γίνουν και εξετάσεις για Kuy των μαθητών του dojo.

Συμμετοχή: 10 euro

πληροφορίες: Sensei Spyros Sampsonas 6937851493

3 σχόλια:

  1. Α.Σ ΛΟΦΟΣ: Πελασγίας & Δωδεκανήσου 1
    Καθημερινά μαθήματα
    -TAE KWON DO
    - AIKIDO ( NISHIMACHI DOJO)
    - HAPKIDO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TAE KWON DO - Α.Σ ΛΟΦΟΣ: Πελαγίας & Δωδεκανήσου 1 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Ένα επιτελείο από έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές, διδάσκουν την Μαχητική τέχνη και το Ολυμπιακό άθλημα του Tae Kwon Do.
    Ο δημιουργός του Α.Σ Λόφου, κ. Αντώνης Παππάς (8 Dan, Aντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do) με ήθος και αδιάλειπτο ζήλο εκπαιδεύει νεαρούς αθλητές και διαμορφώνει υγιείς χαρακτήρες επί 31 συναπτά έτη. Γρήγορη αντίληψη, ταχύτητα, εκρηκτικότητα και ευλυγισία , είναι μερικά από τα στοιχεία που αποκτούν οι νεαροί μαθητές.
    ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
    ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    18:00-21:00 18:00-20:15 18:00-21:00 18:00-20:15 18:00-21:00

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ : 6977449090

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α.Σ ΛΟΦΟΣ: Πελασγίας & Δωδεκανήσου 1, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΤΜΗΜΑ HAPKIDO
    Το Hapkido είναι μια Κορεάτικη πολεμική τέχνη αυτοάμυνας ,η οποία περιλαμβάνει κλειδώματα στις αρθρώσεις του ανθρώπινου σώματος, χτυπήματα με τα χέρια και τα πόδι, καθώς επίσης και τεχνικές ρίψεων. Παράλληλα οι ασκούμενοι διδάσκονται και την χρήση διαφόρων παραδοσιακών όπλων( σπαθί, nunchaku,bo).
    Μια απόδοση του ονόματος του Hapkido θα μπορούσε να είναι ‘ ο δρόμος της αρμονίας και της δύναμης-εσωτερικής ενέργειας’.
    Αρχικά το Hapkido εξασκούνταν μόνο από τα πιο επιφανή και ανώτερα στρώματα της Κορεάτικης κοινωνίας, σαν ένα μέσο αυτοπροστασίας. Στις μέρες όμως είναι ευρέως διαδεδομένο, καθώς και διδάσκεται στο στρατό και στα σώματα ασφαλείας, αλλά και έχει εξαπλωθεί πέραν της Κορεάτικης χερσονήσου.
    Η προέλευση του Ηapkido θεωρείται ότι βρίσκεται στο Daito-ryu Aiki-jujutsu και δημιουργός της o Choi Yong-Sool, o οποίος έζησε και εκπαιδεύτηκε στην Ιαπωνία για περίπου 30 χρόνια. Επιστρέφοντας στην γενέτειρά του, εξέλιξε τις τεχνικές προσθέτοντας σε αυτές στοιχεία των παραδοσιακών Κορεάτικων πολεμικών τεχνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή